Quooste is een no-nonsense adviesbureau actief in de publieke en private sector en op het snijvlak van beide markten. Voor onze opdrachtgevers werken wij aan de voorbereiding van ruimtelijke investeringsprojecten of de verbetering van de inkoopfunctie in organisaties. Quooste zorgt er voor dat belangen van partijen in balans worden gebracht en initiatieven snel gerealiseerd worden.

Wij zorgen voor resultaat
Kenmerkend voor onze activiteiten is het combineren van strategie én implementatie. Grondige analyses en het uitwerken van een aanpak is één, maar het daadwerkelijke implementeren en bereiken van het resultaat is naar onze mening evenzo belangrijk.

Verbinden van belangen
Quooste zorgt ervoor dat initiatieven effectief en efficiënt gerealiseerd kunnen worden. Onze aanpak kenmerkt zich doordat wij redeneren vanuit de belangen van alle betrokkenen. Het liefst zoeken wij naar een gemeenschappelijk belang als uitgangspunt, of naar een manier om dit belang te creëren.

Ruime ervaring en extensief track record
Ervaring en expertise vormen de basis voor ons werk. Wij beschikken over een ruime en langdurige ervaring met private en publieke projectontwikkeling en zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en leiden van commerciële processen: tendering, dealmaking, inkoop- en contractmanagement. Wij schuwen er niet voor om innovatieve aanpakken te kiezen en hebben een bewezen track record in branche-brede vernieuwingen.