Specials

Hieronder treft u een aantal specials van Quooste.
Wij werken op regiebasis of leveren een integrale oplossing op basis van no-cure/no-pay.

 

diensten - contractmgt

Duurzame energie

 Nederland heeft een enorme opgave om te verduurzamen.
Dat kan alleen als we voortvarend zijn met het duurzame energie.   

Quooste heeft hart voor duurzame energie. Wij zijn betrokken geweest bij diverse initiatieven en projecten rondom duurzame warmte en elektriciteit.

 

Alliantiecontracten

Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is van cruciaal belang voor het slagen van complexe projecten. Een alliantiecontract kan werken als katalysator van een goede samenwerking en biedt de mogelijkheid om een evenwichtige verdeling van risico’s te bewerkstelligen en (financiële) optimalisaties te bereiken.

De adviseurs van Quooste hebben aan de wieg gestaan van het eerste alliantiecontract in de infrastructuur in Nederland, de Waardse Alliantie. Sindsdien heeft Quooste het alliantiemodel verder ontwikkeld en in diverse projecten de toepassing ervan bewezen.

 

Geïntegreerde contracten

Geïntegreerde contractvormen worden veelvuldig toegepast in bouwprojecten. Bij deze contractvormen worden ontwerp én uitvoering geïntegreerd uitbesteed, eventueel in combinatie met onderhoud en/of financiering van het project.

Quooste heeft uitgebreide ervaring in het opstellen van D&C, E&C, DBFM, concessies en/of prestatieonderhoudscontracten. Naast de “Nederlandse” bouwcontracten (zoals UAV-gc) heeft Quooste ervaring met internationale standaarden als FIDIC.